Dantherm HCV300 Filter

Dantherm HCV300 filter til ventilationsanlæg - Vi forhandler kun tyske kvalitets filtre til skarpe priser. Mulighed for mængderabat - Bestil online i dag.

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 84,00 kr. - 229,00 kr.

Status

Status

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Her finder du dit nye hcv300 filter

Hos Filterlageret har vi samlet et stort og varieret udvalg af filtre til ventilationsanlæg. Her finder du filtre til de mest populære modeller fra markedets førende producenter af ventilationsløsninger.

Filterlageret er også stedet at lede, hvis du er på udkig efter nyt HCV300 filter.

Dantherm HCV 300 er et ventilationsanlæg med mange anvendelsesmuligheder, der sikrer dig et sundt indeklima året rundt så længe, at man sørger for den rette vedligeholdelse. Her spiller filtrene en stor rolle, da det er filtrene, som sørger for at filtrerer skadelige partikler fra luften, når denne anvendes til hjemmets ventilation.

Som tommelfingerregel anbefales det, at man udskifter filtrene i sit Dantherm HCV300 anlæg hver 6 til 9 måned og efter behov. Du kan både få filtre leveret til døren enkeltvis eller tegne et abonnement, så du får nye filtre leveret til døren i et interval, som du selv vælger.

Dantherm HCV300 filter abonnement

Vi er både leveringsdygtige i enkeltvise filtre til Dantherm HCV300 ventilationsanlæg, som du kan få leveret til døren, når du oplever behovet.

Vil du gerne være sikker på, at dit anlæg altid fungerer optimalt, anbefaler vi, at du tegner et abonnement. Du vælger selv det interval, som du ønsker filtrene leveret i. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, så det kan ikke betale sig at spare på filtrene til sit ventilationsanlæg.

Du kan enten vælge det normale filter eller et finere filter, som er udviklet til filtrering af pollen. Dette filter vil hjælpe de personer, som døjer med allergi eller høfeber.

Bestil filtre til hcv300 i dag

Bestil dit nye HCV300 filter i dag eller tegn et abonnement, så du altid får leveret dine filtre på aftalt tidspunkt. På denne måde slipper du for at skulle huske på at bestille filtre, og kan nyde godt af et effektivt ventilationsanlæg året igennem.