GV-Line GES Energy M

Kompatible filtre til Genvex GES Energy M ventilationsanlæg. Europæisk Genvex GES Energy M filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex GES Energy M

Har du et Genvex GES Energy M ventilationsanlæg, så finder du her på siden billige uoriginale filtre til netop dette anlæg. Du kan både får almindelige G4 filtre og F7 filtre (du kan læse mere om forskellen længere nede på siden). Udover billige filtre fra Filterlageret, så få du også en række andre fordele ved at handle ved os:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Genvex GES Energy M filtre
  • Billige uoriginale Genvex GES Energy M filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Har du særlige behov er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Husk at sikre dig du har et Genvex GES M Energy anlæg, så du får bestilt det rigtige filter hertil.

De 2 forskellige filtre - G4 og F7 ?

Generelt når du færdes på vores side i de forskellige filteranlæg kategorier, så finder du to slags filtre: G4 og F7. Du kan læse mere om forskellen herunder.

G4 standardfilter - et normalt filter til de fleste ventilationsanlæg, der renser luften nok til de flestes behov. Det kan anvendes i begge ender at ventilationsanlægget, altså både ved indsug og udsug.

F7 pollenfilter - et finere filter der bruges der hvor ny luft udefra bliver suget ind i ventilationsanlægget, til at sortere pollen fra. Et filter der er godt at anvende i en bygning med allergikere.