DT-Line HCV4

Kompatible filtre til Dantherm HCV4 ventilationsanlæg. Europæisk Dantherm HCV4 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 160,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's DT-Line - Uoriginale filtre til Dantherm HCV4

Et godt indeklima er essentielt for sundhed og trivsel, og derfor vælger mange boligejere at investere i ventilationsanlæg, som er med til at sikre et sundt indeklima til glæde for hele familien.

Disse anlæg kræver filtre, som sørger for effektiv filtrering af skadelige partikler, støv, pollen og andet, som filteret opfanger. Disse filtre skal jævnligt udskiftes, så de bibeholder en optimal ydeevne.

Du finder et kæmpeudvalg af filtre hos Filterlageret.dk, som passer til ventilationsanlæg fra Danfoss og Dantherm, som er blandt de førende producenter på markedet for ventilationsanlæg.

En populær løsning på ventilationsområdet er Dantherms HCV4 ventilationsanlæg, som oftest finder anvendelse i privatejede boliger. Denne løsning er nem at betjene, og sørger for effektiv filtrering af luften i hjemmet, så du og din familie kan nyde godt af et sundt indeklima.

Indeklimaet er både vigtigt i forhold til familiemedlemmernes sundhed og boligens vedligeholdelse. Med god ventilation slipper i for fugtskader, som på sigt kan medfører problemer som skimmelsvamp og andre problematikker, som kan udgøre en sundhedsrisiko for din familie og medfører forringelser af boligen.

Vælger du et Dantherm HCV4 ventilationsanlæg, får du samtidig en løsning, som er energibesparende. Dette er vigtigt i forhold til miljø og klima. Vi må alle gøre en indsats, hvis vi vil sikre en bæredygtig klode til de kommende generationer, og her kan man passende se på ens ventilationsanlæg.

Energibesparelse er også vigtigt ud fra et økonomisk synspunkt, og du har helt sikkert andre ting, som du helle vil bruge penge på. En krone sparet er en krone tjent, og besparelsen på hjemmets ventilation kan hurtigt give mere luft i feriebudgettet, gøre forbedringer på huset muligt eller give ro andre steder i din hverdag, hvor der i forvejen er udgifter nok.

Mange muligheder for kompatible filtre til Dantherm HCV4

Du kan købe filtre til HCV4 enkeltvis. Vores priser er yderst konkurrencedygtige uanset dit valg, og vi tilbyder mængderabat, når du køber stort ind. Du finder både standardfiltre og filtre, som er udviklet specielt til at reducere mængden af pollen i hjemmet.

Høfeber og allergi er efterhånden folkesygdomme, som reducerer livskvaliteten for mange danskere, som lider af snottede næser eller røde og kløende øjne. Gør hjemmet til et frirum, hvor du kan nyde foråret uden høfeberens irriterende konsekvenser og nyd samtidig den rene luft i hjemmet, som du får med et godt ventilationsanlæg.

Dantherm er blandt markedets førende producenter, og her er der garanti for god kvalitet så længe, at du sørger for ordentlig vedligeholdelse. Og vedligeholdelsen kræver jævnlig udskiftning af anlæggets filtre, så anlægget fortsat leverer optimal ventilation.

Kontakt Filterlageret.dk i dag, og hør mere om dine muligheder for uoriginale kvalitetsfiltre til Dantherm HCV4 ventilationsanlæg eller nogle af de mange andre anlæg, som findes i hjem og virksomheder over hele landet.

Her får du altid gode priser, og vi pakker og afsender dagligt ordre, så du slipper for at vente på dine nye filtre.