NL-Line Comfort 300 LR

Kompatible filtre til Nilan Comfort 300 LR ventilationsanlæg. Europæisk Nilan Comfort 300LR filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 14,00 kr. - 200,00 kr.

Status

Status

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's NL-Line - Uoriginale filtre til Nilan Comfort 300 LR

Nilan ventilationsanlæg er et populært valg i mange bygninger, og mange Nilan Comfort 300 LR ventilationsanlæg er derfor installeret rundt omkring, som et af de mere populære valg. Her på siden finder du billige filtre til netop dette ventilationsanlæg.

Her hos Filterlageret.dk kan du få en række fordele ved at handle filtre til ventilationsanlæg, du kan se dem herunder:

  • Fri fragt over 500 kr. - ellers bare 39 kr. for fragt
  • Find kompatible G4 og F7 pollenfiltre til Nilan Comfort 300 LR
  • Billige uoriginale Nilan Comfort 300 LR filtre - altid ISO 16890 standard
  • Mulighed for mængderabat

Vi sælger både standardfiltre og pollenfiltre til ventilationsanlæg fra Nilan og det gælder også denne model af Nilans ventilationsanlæg.

Filtertyper til Comfort 300 LR Nilan filter

Der er overordnet set to forskellige filtertyper til dette anlæg fra Nilan. Det er et F7 filter og et G4 filter. Herunder kan du læse mere om forskellen på de to filtre.

Det første filter af typen G4 er et standard filter der kan anvendes i begge ender af ventilationsanlægget. Det andet filter er et F7 filter der er et pollenfilter du kan sætte på ydersiden af dit ventilationsanlæg, så det filtrere pollen fra i den luft der bliver suget ind. Det kan  være praktisk at have et F7 filter i hjem og bygninger med allergikere.