GV-Line ECO 360 R

Kompatible filtre til Genvex ECO 360 R ventilationsanlæg. Europæisk Genvex ECO 360R filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 110,00 kr. - 165,00 kr.

Status

Status

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex ECO 360 R

Du finder billige uoriginale filtre til dit ECO 360 R anlæg her hos Filterlageret. Her på siden kan du finde de mest brugte filtre i et Genvex ventilationsanlæg af modellen ECO 360 R, og det er filtertyperne G4 og F7. Du får en række fordele ved at vælge at købe dit nye kompatible Genvex ECO 360 R filter hos Filterlageret, og det er:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Genvex ECO 360 R filtre
  • Billige uoriginale Genvex ECO 360 R filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Du skal blot beslutte hvilken kombination af filtertyper du ønsker at anvende til dit Genvex anlæg, hvilket du kan læse mere om lige herunder. Finder du ikke det filter du synes du leder efter, så er du meget velkommen til at kontakte os angående rådgivning el. forespørgsel på bestemte filtre til Genvex.

Hvilken filtertype skal jeg vælge til Genvex ECO 360 R?

Der er overordnet set kun to filtertyper at vælge imellem, når du skal have et nyt filter til dit Genvex anlæg. Det er et F7 pollenfilter og et standard G4 grovfilter. Lad os starte med at se nærmere på G4 grovfilteret.

Du skal som udgangspunkt bare vælge et standard ISO 16890 G4 filter, da det lever op til langt de flestes behov for filtreret luft i hjemmet. Hav der for altid et G4 filter som udgangspunkt, når du skal skifte filter i dit ventilationsanlæg.

Har du derimod brug for ekstra fin filtrering af luften der kommer ind via dit ventilationsanlæg, så kan du med fordel vælge et F7 filter til ECO 360 R modellen. Det er også kendt som et pollenfilter, og vil altså sørge for at luften der kommer ind i hjemmet er fri for pollen, hvilket er optimalt når der er allergikere i hjemmet. Dette filter bør kun anvendes på indsugningen.