Filtre til Nilan

Alle vores kompatible Nilan filtre er kvalitets stemplet og produceret efter gældende standarder. Udskift dit Nilan filter med vores NL-Line filter serie.

 

Der er 14 varer.

Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

Filterlagerets NL-Line - Uoriginale filtre til Nilan ventilationsanlæg

Har du et ventilationsanlæg af det populære mærke, Nilan? Så kan du benytte vores NL-Line filtre, som er kompatble med Nilans ventilationsanlæg. Vi tilbyder både standard filtre og pollen filtre.

Vores uoriginale NL-Line filtre er kvalitets stemplet og 100% kompatible med alle Nilan's ventilationsanlæg.

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers KUN 39 kr. i forsendelse
  • Kompatible G4 og F7 filtre til Nilan
  • Billige uoriginale Nilan filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mulighed for mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Alle ventilationsfiltre du køber på Filterlageret er uoriginale kvalitets filtre som er produceret i EU. De lever op til de højeste kvalitet og standarder indenfor ventilationsfiltre. Derfor finder du også nedenstående mærke på alle vores produktsider, der indikerer at filteret er produceret i EU.

OBS! Mange forveksler et ventilationsanlæg med et Genvex anlæg, men Genvex er bare et mærke, præcis som Nilan.
Så leder du efter et Genvex filter, så vil det ikke passe i et Nilan ventilationsanlæg. De har deres egne special mål på filtre.

Dit Nilan ventilationsanlæg kræver hyppig udskiftning af filtrene for at opnå maksimal effekt og ydeevne. Vi forhandler uoriginale filtre til de mest anvendte anlæg fra Nilan.

Du finder både standardløsningen i form af G4 filtre og F7 pollenfiltre. Men inden du bestiller et filter skal du vide hvilket Nilan ventilationsanlæg du har installeret i huset, så du køber det filter der passer i den model du har. Du kan typisk se på anlægget hvilken model der er tale om, og dermed hvilket filter du skal vælge.
Sammenlign gerne målene på filteret for at være sikker på du ikke har lavet en fejl i bestillingen.

Når du har fået styr på hvilket anlæg du har i boligen, så kan du bestille vores NL-Line filtre som er kompatible med Nilan og du kan herunder læse mere om hvilke filtre du bør vælge til dit Nilan anlæg. 

Stort udvalg af kompatible Nilan filtre

Hos Filterlageret finder du helt sikkert et nyt kompatibelt filter, da vores udvalg er temmelig stort. Vi forhandler uoriginale filtre til en lang række af Nilan's modeller. 

Hvilket kompatibelt Nilan filter skal jeg vælge?

Som udgangspunkt er det vigtigt, at du vælger et filter, som passer til netop dit ventilationsanlæg. Du finder informationer om modellen på anlægget, og på vores side kan du så fremsøge de passende filtre. Du kan være sikker på kvaliteten af vores filtre, da de alle lever op til gældende ISO standarder.

Du kan vælge mellem de grove standard filtre eller et finere pollen filter. Med et pollenfilter får du bedre filtrering af luftens partikler, sammenlignet med standard filtrene. Dette er specielt effektivt for dig, som døjer med pollenallergi og høfeber, hvilket efterhånden er blevet en folkesygdom i Danmark. Her kan du virkelig gøre noget for indeklimaet i dit hjem, som effektivt vil hæve livskvaliteten for de personer, som døjer med allergi. Pollenallergi skaber store gener for en lang række personer, og disse gener kan man reducere kraftigt, når man skifter til et pollenfilter.

NL-Line - Kompatible Nilan G4 filtre

Denne type filter er en standardiseret model. Som regel vil det være en sådan type filter, der følger med, når du køber dit ventilationsanlæg. Du kan imidlertid sagtens udskifte det til et finere filter. Det grove filter har til formål at filtrere det værste støv og snavs fra, før luften kommer ind i hjemmet eller på arbejdspladsen, og det holder anlægget fri for skidt.

NL-Line - Kompatible Nilan F7 filtre

Med et finere pollenfilter får du en decideret opgradering af indeklimaet, som du ikke får med et standardfilter. Her bliver flere partikler sorteret fra, og det kan være gavnligt for allergikere. Pollen bliver således filtreret bort ved hjælp af anlægget, så hvis du døjer med denne type allergi, er et sådant filter et must. Alle vores pollenfiltre til Nilan har mærker du ser herunder, så du ikke er i tvivl om hvornår du køber et pollenfilter.

Nilan filterskift

Der er nogle klare anbefalinger til hvor ofte et ventilationsfilter skal skiftes, og det samme gør sig gældende for Nilans ventilationsanlæg. Her kan du blive klogere på hvornår og hvor ofte du skal skifte dit Nilan filter.

Det anbefales at du skifter dit ventilationsfilter ca. hver 3.-6. måned. Du kan altid tjekke om filteret trænger til at blive skiftet og sætte det tilbage hvis det ikke er tilfældet. Når du tjekker dit filter er det vigtigt at du putter det tilbage i anlægget den samme vej, ellers får du blæst at støvet ind i anlægget, hvilket bestemt ikke er hensigtsmæssigt.

Sådan skifter du filter på dit Nilan anlæg

  1. Start med at tjekke dine eksisterende filtre i anlægget, for at se om de trænger til at blive skiftet.
  2. Tag det gamle filter ud og smid det væk - det kan ikke genbruges eller rengøres.
  3. Sæt det nye filter i og vend det den rigtige vej ifølge anvisningerne. Typisk er der en pil der indikerer hvilken vej du bør vende filteret, og pilen skal pege den vej som luften strømmer i anlægget.

Vi har helt sikkert et kompatibelt filter til Nilan, som opfylder dit behov

Hvis du ikke finder et kompatibelt Nilan filter på vores hjemmeside, som lever op til dine forventninger og behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi har et godt samarbejde med de forskellige leverandører af filtre, så der er rig mulighed for, at vi kan skaffe det filter, som du efterspørger.

Vi tilbyder uoriginale filtre til konkurrencedygtige priser, og vi pakker ordre dagligt, så du kan udskifte dine filtre hurtigst muligt.

Er du i tvivl, om det er Nilan filtre, som skal i dit ventilationsanlæg? Så kig på selve anlægget. Her skulle du gerne kunne finde enten brand-navnet eller logoet. 

På anlægget finder du også information om, hvilken model anlægget er. Det er alt sammen vigtig information, når du skal finde ud af, hvad for et Nilan filter, der passer til anlægget. Hernæst skal du afgøre, om du vil have et standard filter eller et finere pollenfilter. 

Er der opstået spørgsmål i forbindelse med filtre til Nilan ? Du kan altid kontakte os, og vi ser frem til at høre fra dig!