GV-Line ECO 300

Kompatible filtre til Genvex ECO 300 ventilationsanlæg. Europæisk Genvex ECO 300 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex ECO 300

Her på siden finder du billige uoriginale Genvex filtre til dit Genvex ECO 300 ventilationsanlæg. Du skal huske at skifte dit filter med jævne mellemrum, for at sørge for vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg, samt skabe det bedste mulige indeklima. Hos Filterlageret kan du altid finde billige uoriginale Genvex filtre til ECO 300 modellen, og du får altid følgende fordele ved at handle hos os:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Genvex ECO 300 filtre
  • Billige uoriginale Genvex filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Kan du ikke finde det Genvex filter du søger, så kan du altid tage et kig blandt alle vores filtre til Genvex. Du skal altid være sikker på at du køber det rigtige filter til dit Genvex anlæg, så du ikke ender med et filter der ikke passer eller i værste fald beskadiger dit ventilationsanlæg. Det er vigtig at vælge et filter der passer til præcis dit anlæg, med den model og det mærke, og her på siden ser du kun ventilationsfiltre til Genvex Eco 300 anlægget.

Du kan se at de filtre vi forhandler til Genvex anlæg er produceret i Europa, da vi har valgt at markere vores produktsider med nedestående mærke:

De forskellige filtre til Genvex ECO 300

Du kan få et F7 pollenfilter til dit Genvex ECO 300 anlæg, der sørger for at ventilationsanlægget filtrere pollen fra, hvilket er yderst effektivt med allergikere i hjemmet. Alle Genvex pollenfiltre er hos Filterlageret markeret med dette mærke:

Du kan også få et standard G4 filter til Genvex ECO 300 anlægget. Det er et helt standard filter der sørger for en god og ren luftudskiftning, og det kan bruges i begge ender af ventilationsanlægget.