Danfoss AIR W2 Filter

Danfoss AIR W2 Filter - Tysk kvalitetsfilter til ventilationsanlæg til markedets bedste priser. Se også hvor meget du sparer ved at oprette et abonnement!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 165,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Køb billig Danfoss air w2 filter her

Søger du Danfoss air w2 filter til dit ventilationsanlæg? Du er landet det rigtige sted. Vi forhandler nye filtre til netop dit anlæg. De fås i forskellige varianter; standardfilter og pollenfilter. Du kan købe dem enkeltvis, købe flere styk og spare penge eller vælge en smart abonnementsløsning. Uanset hvad du vælger, får du et tysk kvalitetsprodukt, der fremstillet specielt til dit Danfoss Air W2 ventilationsanlæg. 

Har du spørgsmål til produkterne? Du kan altid kontakte os for vejledning. Herunder kan du se en række fordele ved at købe din Danfoss ventilationsfiltre hos Filterlageret:

  • Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.
  • Udvalg af G4 og F7 filtre til Danfoss Air W2 filtre
  • Billige ISO 16890 standard filtre til Danfoss Air W2
  • Mulighed for mængderabat og abonnementsordning

Filter til DANFOSS AIR W2 ventilationsanlæg

Det er vigtigt at skifte filter i dit ventilationsanlæg fra Danfoss. Vi anbefaler, at du skifter hver 6. eller 9. måned. Det er ikke en god idé at forsøge at rengøre filtrene med f.eks. en støvsuger. Dette vil forringe filterets effektivitet. 

Med vores gode priser er det ikke dyrt at investere i nye filtre. Vores abonnementsordning giver dig de bedste priser. Det fungerer således, at du selv vælger, om du vil have tilsendt nye filtre hver 6., 9. eller 12. måned. Her modtager du en pakke med 2 stk. i. 

Vi forsøger altid at give dig den bedste service, når du bestiller filtre hos os. De leveres hurtigt indenfor 1-2 hverdage, og du får altid mængderabat.

Filtertyper til Danfoss Air W2 anlægget

Du kan anvende et finfilter til filtrering af pollen i luften. Denne type filter er bedst at anvende i foråret og om sommeren, hvor der kommer meget pollen i luften og egner sig godt til hjem og bygninger hvor man gerne vil tage hensyn til allergikere.

Standardfilteret - G4 filteret - anvendes af de fleste ventilationsanlæg og er et grovfilter der sørger for at holde luften ren og frisk. Det kan du altid bruge i dit ventilationsanlæg.