DF-Line AIR W2

Kompatible filtre til Danfoss AIR W2 ventilationsanlæg. Europæisk Danfoss Air W2 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 165,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's DF-Line - Uoriginale filtre til Danfoss Air W2

Søger du Danfoss air w2 filtre til dit ventilationsanlæg? Du er landet det rigtige sted. Vi forhandler nye uoriginale filtre til netop dit anlæg. Der fås i forskellige varianter, som standard filter og pollenfilter. Du kan købe dem enkeltvis eller købe flere styk og spare penge. Uanset hvad du vælger, får du et europæisk kvalitetsprodukt, der kompatibelt med dit Danfoss Air W2 ventilationsanlæg. 

Har du spørgsmål til produkterne? Du kan altid kontakte os for vejledning. Herunder kan du se en række fordele ved at købe din kompatible Danfoss ventilationsfiltre hos Filterlageret:

  • Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.
  • Kompatible G4 og F7 filtre til Danfoss Air W2
  • Billige uoriginale ISO 16890 standard filtre til Danfoss Air W2
  • Mulighed for mængderabat og abonnementsordning

Du skal være sikker på at du køber de rigtige filtrer til dit Danfoss ventilationsanlæg, og er dette filter ikke det rigtige, så lagefører vi også mange andre Danfoss ventilationsfiltrer. Du kan til hver en tid så hvor vores filtrer er produceret, hvilket vi markedet med et billede på hver produktside, der indikerer at det er produceret i Europa.

Filter produceret i Europa

Kompatible filtre til Danfoss AIR W2 ventilationsanlæg

Det er vigtigt at skifte filter i dit ventilationsanlæg fra Danfoss. Vi anbefaler, at du skifter hver 6. eller 9. måned. Det er ikke en god idé at forsøge at rengøre filtrene med f.eks. en støvsuger. Dette vil forringe filterets effektivitet. 

Med vores gode priser er det ikke dyrt at investere i nye filtre.
Vi forsøger altid at give dig den bedste service, når du bestiller filtre hos os. De leveres hurtigt indenfor 1-2 hverdage, og du får altid mængderabat.

Filtertyper til Danfoss Air W2 anlægget

Du kan anvende et finfilter til filtrering af pollen i luften. Denne type filter er bedst at anvende i foråret og om sommeren, hvor der kommer meget pollen i luften og egner sig godt til hjem og bygninger hvor man gerne vil tage hensyn til allergikere.

Standardfilteret - G4-filteret - anvendes af de fleste ventilationsanlæg og er et grov filter der sørger for at holde luften ren og frisk. Det kan du altid bruge i dit ventilationsanlæg.

Pollenfilteret - F7-filteret - anvendes i den ende af et ventilationsanlæg der trækker frisk luft ind. Det er ideelt at anvende et F7 filter om sommerende, da det filtrere pollen fra, hvilket giver et bedre indeklima for allergikere. Alle vores pollenfiltrer er markedet med nedenstående billede, så du kan være sikker på om du køber et pollenfilter eller ej.

pollenfilter