Handelsbetingelser


Filterlageret ApS
Platinvej 61
6000 Kolding
70600365
CVR: DK35801685

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Filterlageret.dk tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes fra vores lager med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Filterlageret.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-2 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privat- & erhvervsadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med GLS.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@filterlageret.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Filterlageret ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Filterlageret ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Filterlageret.dk dækker IKKE returneringsomkostningerne.
Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

Filterlageret ApS
Platinvej 61
6000 Kolding
Att: Retur

Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, email eller betalingsoplysninger skal straks ændres via din konto på vores webshop. Alternativt kan du sende dine ændringer til vores email info@filterlageret.dk

Aftalen gælder fra den dag du foretager den første bestilling og den forsætter frem til at du opsiger dit abonnement eller ved manglende betaling. Abonnementet hos Filterlageret har ingen opsigelsesperiode og kan dermed opsiges med øjeblikkelig virkning. Du er dermed ikke bundet til noget hos Filterlageret. Abonnementet skal dog opsiges inden vi har sendt leveringen fra vores lager. Er det tilfældet, skal du istedet benytte dig af vores fortrydelsesret. Opsigelsen skal ske via din konto, du kan logge ind på via vores webshop. https://filterlageret.dk/min-konto. Alternativt kan der skrives en skriftlig opsigelse til vores email info@filterlageret.dk

Betalingen for dit abonnement bliver trukket på det benyttede betalingskort. Dette sker den dag vi sender din pakke afsted.

Ønsker du at ændre dine betalingskortsoplysninger har du mulighed for at logge ind på din konto og ændre dem. Det gør du under fanen “Min Konto”

Misligeholder du vores abonnementsaftale eller vores betingelser, kan Filterlageret ophæve aftalen uden varsel.

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Filterlageret ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@filterlageret.dk hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.