Filtre til Dantherm

Alle vores kompatible Dantherm filtre er kvalitets stemplet og produceret efter gældende standarder. Udskift dit Dantherm filter med vores DF-Line filter serie.

 

Der er 24 varer.

Viser 1-12 af 24 element(er)

Aktive filtre

Uoriginale Dantherm filtre - Køb kompatible Dantherm filtre enkeltvis eller med mængderabat.

Har du et Dantherm ventilationsanlæg, skal du have benytte de rette filtre. Dem finder du nemt hos os. Du kan vælge mellem både standard filtre og pollen filtre. Alle vores filtre er uoriginale, men produceret efter gældende standarder.

Når du handler dine ventilationsfiltre hos Filterlagert, vil du altid få glæde af:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers KUN 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Dantherm filtre til ventilationsanlægget
  • Billige kompatible Dantherm filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Alle vores filtre er produceret i EU hos en producent der sørger for at filtrerne overholder den gængse ISO-standard indenfor ventilationsfiltre. Det er en standard der bliver opdateret minimum hvert femte år for at være ajour med den teknologiske udvikling der er sket i mellemtiden, sådan at du som forbruger bliver sikret et bedre produkt. Derfor vil du også se vores kompatible Dantherm filtre er markeret med dette mærke:

Mange kommer til at forveksle Dantherm filtre med Genvex filtre, men der er tale om to forskellige fabrikanter af ventilationsanlæg. Det er vigtigt, at du finder et filter, der passer til anlægget, modellen og dimensionerne. Derudover skal du beslutte, om filteret skal være fint eller groft, og om du vil købe filtrene enkeltvis eller med mængderabat.

Filterskift på Dantherm ventilationsanlæg

Langt henad ad vejen gør et ventilationsanlæg arbejdet selv, men filteret er helt essentielt for at anlægget opnår den ønskede effekt og derfor skal det skiftes med jævne mellemrum. Her kan du blive klogere på et Dantherm filterskift.

Du skal som udgangspunkt skifte et ventilationsfilter til et Dantherm anlæg hver 4-6 måned for at det fortsat renser luften ligeså effektivt. 

Bestil et kompatibelt Dantherm filter hos os

Hvis du søger et nyt Dantherm filter, er det nok, fordi du er en glad ejer af et af Dantherms mange fremragende produkter. Som bekendt er Dantherm en førende leverandør af produkter og løsninger til indeklima. Virksomheden har eksisteret i årtier og bliver ved med at udvikle energieffektive produkter, der anvendes til opvarmning, køling, affugtning og ventilation. Derfor er det ikke overraskende, at du har valgt et deres produkter. 

Uoriginale filtre som er kompatible med Dantherm

Som du ved, spiller filtret en meget vigtig rolle i dit ventilationsanlæg. Hvis anlægget skal kunne fungere upåklageligt, så er det nødvendigt, at man med jævne mellemrum skifter filtret ud. Du er sikkert en person, der altid er opmærksom på at få udskiftet anlæggets filter. Men det hænder nogle gange, at man alligevel glemmer det. Derfor er det enorm vigtigt, at man følger producentens anvisninger. På den måde kan man være sikker på, at anlægget kører, som det skal. Det er noget, der har stor betydning for boligens indeklima.

Hvad er et godt filter til Dantherm ?

Alle vores filtre lever op til de højeste standarder for kvalitet. Så hvis du står og mangler et Dantherm filter, er du velkommen til at læse mere om vores produkter. Inden du bestiller dit filter hos os, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilket anlæg du har. På den måde undgår du et fejlkøb. Derudover kan det være en god idé, at du også kigger på anlæggets model og filterets dimensioner. Det vil sikre, at du bestiller det rette filter til dit ventilationsanlæg. Da vores uoriginale filtre er blevet udviklet til Dantherm produkter, kan du regne med, at de vil passe perfekt.

Er de uoriginale filtre lige så gode som de originale Dantherm filtre ?

Med vores DT-Line filtre er du garanteret et kvalitets produkt, som er produceret i Europa, og som lever op til gældende standarder og kvalitet for ventilationsfiltre. 

Mangler du et kompatibelt Genvex Filter, så finder du dem også hos Filterlageret.dk