GV-Line GES Energy S

Kompatible filtre til Genvex GES Energy S ventilationsanlæg. Europæisk Genvex GES Energy S filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex GES Energy S

Det er vigtigt at udskifte sit Genvex GES Energy S filter med jævne mellemrum, og her på siden finder du filtre til netop det ventilationsanlæg af typerne G4 og F7 - hvilken type du skal vælge kan du læse mere om længere nede på siden. Inden da vil jeg fortælle dig hvilke fordele du får ved at købe dit kompatible Genvex GES Energy S filter fra Filterlageret:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatibelt Genvex GES Energy S filtre
  • Billige uoriginale Genvex GES Energy S filtre - lever altid op til ISO 16890 standard
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Vi gør alt hvad vi kan for at være de billigste indenfor ventilationsfiltre og særligt uoriginale Genvex filtre. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os med dem.

Hvad er forskellen på G4 og F7 Genvex GES Energy S filter?

Forskellen på disse to filtre er at det ene er et finere filter end det andet, og dermed filtrere flere partikler i luften fra. Helt specifikt er der tale om at F7 filteret er et såkaldt pollenfilter, der er i stand til at filtrere pollen i luften fra, når det er pollensæson. Det er en kæmpe gave til at allergikere at anvende denne type filter på dit Genvex anlæg ved indsugningen, da det giver en renere luft indendørs for allergikere.

Et G4 filter er derimod et standard filter, og kan anvendes i begge ender af ventilationsanlægget.