Danfoss AIR A3 Filter

Danfoss AIR A3 Filter til ventilationsanlæg der sikrer et sundt indeklima i dit hjem. Vi anbefaler, at du skifter dine filtre hver 6. til 9. måned - Købes her

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 89,00 kr. - 249,00 kr.

Status

Status

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Køb DANFOSS AIR A3 filter 

Nyt filter til dit ventilationsanlæg? Filterlageret.dk står klar til tjeneste. Vi tilbyder DANFOSS AIR A3 filter - enten som standardfilter eller pollenfilter. De passer begge til dit Danfoss Air A3 ventilationsanlæg, som på effektiv vis gør, at du kan have et sundt og godt indeklima. Filteret hjælper med at rense grovere partikler i luften. 

Det kan være fristende at forsøge at rengøre filteret for at spare penge. Dette vil dog ødelægge produktets funktionalitet. Vi anbefaler derfor, at du køber nye filtre til at udskifte med. Vores priser er utrolig fornuftige og jo flere filtre du bestiller hjem, jo bedre en pris får du. Vi gør det både nemt og prisfornuftigt at købe filtre til dit Danfoss Air A3 anlæg. 

Har du spørgsmål til produkterne? Du kan altid kontakte os for hjælp til at bestille dine filtre. 

DANFOSS AIR A3 - bestil dit filter her

Filtrene til Danfoss Air A3 ventilationsanlægget fås både som standard- og pollenfiltre. Med et pollenfilter er du garanteret mindre pollen i luften i din bolig. Det er ideelt at bruge til forår og sommer, når der er pollensæson, skulle du eller andre i din husstand være allergikere. 

Du kan købe ét stk. filter, men du får mængderabat, når du køber flere ad gangen. Derudover kan vi også tilbyde en abonnementsservice. Det vil sige, at vi sender de filtre, du skal bruge. Du får en pakke med 2 stk. og vælger selv, om det skal være hver 6., 9. eller 12. måned. Nemmere bliver det ikke at købe filtre til dit anlæg. 

Vi anbefaler, at du skifter filteret i dit ventilationsanlæg hver 6. eller 9. måned. På den måde er du garanteret den bedste effektivitet. Vores abonnementspriser er så lave, at det ikke er dyrt for dig at skifte filteret til dit Danfoss Air A3 anlæg ved disse intervaller.