GV-Line ECO 400

Kompatible filtre til Genvex ECO 400 ventilationsanlæg. Europæisk Genvex ECO 400 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 159,00 kr. - 195,00 kr.

Status

Status

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex ECO 400

Genvex ECO 400 er et større ventilationsanlæg fra Genvex, da det har en stor luftudskiftningsevne og egner sig godt til større villaer og mindre erhvervslokaler.

Her på siden kan du finde et standard G4 filter el. et finere filter af typen F7, også kendt som pollenfilter. Du får en række fordele ved at handle dine nye filtre til Genvex anlæg hos Filterlageret, og du kan få et overblik over de fordele herunder:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Genvex ECO 400 filtre
  • Billige uoriginale Genvex ECO 400 filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Har du særlige behov er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Husk at sikre dig du har et Genvex ECO 400 anlæg, så du får bestilt det rigtige filter hertil.

Hvilket filter skal jeg vælge til Genvex ECO 400 anlægget?

Du har to muligheder her hos Filterlageret:

G4 standardfilter - et normalt filter til de fleste ventilationsanlæg, der renser luften nok til de flestes behov. Det kan anvendes i begge ender at ventilationsanlægget, altså både ved indsug og udsug.

F7 pollenfilter - et finere filter der bruges der hvor ny luft udefra bliver suget ind i ventilationsanlægget, til at sortere pollen fra. Et filter der er godt at anvende i en bygning med allergikere.