Danfoss AIR W1 Filter

Danfoss AIR W1 Filter til ventilationsanlæg - både standard- og pollen filter. Kvalitet til de bedste priser - mængderabat og hurtig levering. Bestil online.

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 249,00 kr.

Status

Status

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

DANFOSS AIR W1 filter

Tid til at skifte filter i dit ventilationsanlæg? Vi forhandler filtre til Danfoss/Dantherm ventilationsanlæg - direkte fra producenten og uden fordyrende mellemled. Vi kan derfor tilbyde dig filtrene til en særdeles god pris. 

Vil du have købt ind til længere tid? Du får mængderabat, når du køber flere filtre ad gangen. Derudover tilbyder vi dig også en abonnementsløsning. Det betyder, at du får sendt nye filtre, når du har brug for dem. Vælg abonnement til hver 6., 9. eller 12. måned. 

Har du brug for at stille spørgsmål? Du kan altid kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige filtre.

DANFOSS AIR W1 - et tysk kvalitetsfilter

DANFOSS AIR W1 filter er et tysk filter af høj kvalitet. Det passer til dit ventilationsanlæg fra Danfoss eller Dantherm. Mere specifikt finder du filtre til anlæggene:

- Danfoss Air W1

- Dantherm HCV3/HCV4

- Danfoss Air A2

Vi forhandler både standardfiltre og pollenfiltre. Med disse bliver du godt kørende igen. Dit ventilationsanlæg bliver up to date og sender ren og frisk luft ud i rummet. Ligesom det også kan minimere den mængde pollen, der kommer ud i luften i dine rum. Det afhænger af, hvilket filter du vælger til dit anlæg. Til sommersæsonen er pollenfiltre klart at anbefale, hvis der er en eller flere allergikere i boligen. 

Er du typen, der ikke husker at købe noget så simpelthen som nye filtre til dit ventilationsanlæg? Hvorfor så ikke få opsat en abonnementsordning? På den måde får du sendt filtre til længere tid ad gangen. Pakken indeholder 2 filtre, og du vælger selv, om du vil modtage den efter 6, 9 eller 12 måneder. 

Vi tilbyder fordelagtige priser og leverer hurtigt og indenfor 1-2 hverdage. Bestil i dag, og få god og frisk ventilation i boligen igen.