DF-Line AIR W1

Kompatible filtre til Danfoss AIR W1 ventilationsanlæg. Europæisk Danfoss Air W1 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 160,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's DF-Line - Uoriginale filtre til Danfoss Air W1

Tid til at skifte filter i dit Danfoss Air W1 ventilationsanlæg? Vi forhandler uoriginale filtre til Danfoss ventilationsanlæg - direkte fra egen producent og uden fordyrende mellemled. Vi kan derfor tilbyde dig filtrene til en særdeles god pris. 

Vil du have købt ind til længere tid? Du får mængderabat, når du køber flere filtre ad gangen.
Få et overblik over alle vores fordele herunder:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • Kompatible G4 og F7 Danfoss Air W1 filtre
  • Billige uoriginale Danfoss Air W1 filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Har du brug for at stille spørgsmål? Du kan altid kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige filtre. Er du i tvivl om det er netop denne model af Danfoss ventilationsanlæg du har, så kontakt os gerne eller se om du kan finde det rigtige Danfoss filter her, hvor du kan se alle vores lagerførte kompatible Danfoss filtre.

Kompatible DANFOSS AIR W1 filtre - Kvalitets filter fra EU

Du kan også se hvor alle vores filtrer er produceret, da vi markerer dette med et billede på alle produktsider, og det billede er det du kan se herunder:

Ventilationsfilter produceret i Europa

Vi forhandler både standardfiltre og pollenfiltre. Med disse bliver du godt kørende igen. Dit ventilationsanlæg bliver up to date og sender ren og frisk luft ud i rummet. Ligesom det også kan minimere den mængde pollen, der kommer ud i luften i dine rum. Det afhænger af, hvilket filter du vælger til dit anlæg, herunder kan du læse om forskellen på standard G4 filter og det finere F7 pollenfilter.

G4 standardfilter: Til udsugningen anvendes stort set altid til standardfilter, men det kan anvendes i begge ender af ventilationsanlægget.

F7 pollenfilter: Til sommersæsonen er pollenfiltre klart at anbefale, hvis der er en eller flere allergikere i boligen. Det er et meget finere filter, der sørger for at fra filtrere al pollen i den luft der hives ind af ventilationsanlægget. Er der tale om et pollenfilter, markerer vi det tydeligt på produktsiden med nedenstående billede.

pollenfilter

Vi tilbyder fordelagtige priser og leverer hurtigt og indenfor 1-2 hverdage. Bestil i dag, og få god og frisk ventilation i boligen igen.