GV-Line Energy ECO 180

Kompatible filtre til Genvex Energy ECO 180 ventilationsanlæg. Europæisk Genvex Energy ECO 180 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex Energy ECO 180

Du kan altid finde et nyt, friskt filter til dit Genvex ECO 180 ventilationsanlæg her på siden, hvor vi sælger uoriginale kvalitetsfiltre produceret i EU til nogle af markedets laveste priser. Du finder både standard G4 filtre og finfiltre af typen F7.

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatibelt Genvex Energy ECO 180 filtre
  • Billige uoriginale Genvex filtre til Energy ECO 180 anlæg - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Søger du et andet filter end dem du ser i netop denne kategori, så skal du måske søge i en anden kategori, og ellers er du altid velkommen til at række ud for at høre om hvornår et filter er tilbage på lager, eller om vi kan hjælpe med skaffe et bestemt filter.

G4 og F7 filtre til Genvex Energy ECO 180

Der er overordnet set to typer filter der populært bruges i ventilationsanlæg. Det er et standardfilter og et finere filter, og kaldet G4 og F7 filtre.

Forskellen på dem er at G4 filteret til Genvex Energy ECO 180 anlægget er et standard filter, er filtrere luften minimalt. Et F7 filter sørger derimod også for at filtrere pollen fra, hvilket er en kæmpe fordel for allergikere i bygningen.