Klip Selv

Standard G4 filtermåtte som er ideel til klip-selv filtre. Kan tilpasses alle filterrammer og kan bruges i alle anlæg med filterramme. Billigste filterskift løsning.

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 80,00 kr. - 95,00 kr.

Status

Status

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Nyt klip-selv filter til ventilationsanlæg med filterrammer

Her på siden finder du vores udvalg af klip-selv filtre der passer til ventilationsanlæg med løse filtre og filterrammer hvor det er muligt at erstatte det gamle filter med et nyt du selv klipper ud af en filtermåtte til ventilationsanlæg.

Du kan købe et billigt klip selv filter her hos Filterlageret, da vi forhandler gode priser hos vores faste EU leverandører. Alle vores produkter er produceret i Europa, hvilket vi også markere med dette mærke på produktsiderne:

Du få en række fordel ved at handle dine klip selv filtre hos Filterlageret, der rækker udover en god produktion i Europa. Disse fordele kan du få en oversigt over herunder.

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers KUN 39 kr. i forsendelse
  • G4 klip selv filtre til ventilationsanlægget
  • Billige klip selv filtre - altid ISO 16890 certificeret

Vi sælger kun vores klip selv filter i en standard grovudgave, også kendt som G4 filter. Det er altså et klip selv G4 filter du finder her på siden.

Klip selv filteret passer ikke til Genvex ventilationsanlæg der alle bruger faste filtre. Du finder også et bredt udvalg af filtre til Genvex anlæg her hos Filterlageret.