GV-Line ECO 375

Kompatible filtre til Genvex ECO 375 ventilationsanlæg. Europæisk Genvex ECO 375 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 89,00 kr. - 165,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's GV-Line - Uoriginale filtre til Genvex ECO 375

Du kan finde nyt ventilationsfilter til dit Genvex ECO 375 ventilationsanlæg, så du kan få skiftet dit gamle ventilationsfilter ud og holde det gode indeklima i dit hjem. Det er vigtigt at skifte dit filter til ventilationsanlægget med jævne mellemrum, netop for at få optimal udskiftning af luften indendørs, og ved at købe dit nye filter hos Filterlageret får du en række fordele.

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 kompatible Genvex ECO 375 filtre
  • Billige uoriginale Genvex ECO 375 filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre på en gang

Dette filter passer til Genvex ECO 375 modeller, så du kan ikke bruge disse filtre til andre anlæg. Der kan du i stedet tage et kig på et andet filter til Genvex anlæg, som Filterlageret lagerfører i stor stil. Du kan finde ventilationsfiltre til de fleste Genvex anlæg hos os.

Filtertyper til Genvex ECO 375 anlæg

Du kan få flere filtertyper til Genvex ECO 375 anlæg, så derfor får du herunder lidt information om de forskellige filtre du kan finde her hos Filterlageret.

G4 (pap) - G4 er et standard grovfilter der anvendes som standard til de fleste ventilationsanlæg, både ved ind- og udsugning. Du kan få et G4 fitler til ECO 375 af pap der er et lidt billigere alternativ end den anden type G4 filter.

G4 (syntetisk) - Dette filter er lavet i et andet materiale, der er syntetisk. Det betyder ikke noget for kvaliteten af filteret, men det er kun materialet der er anderledes.

F7 (pollen) - Den sidste filtertype er et F7 pollenfilter, der filtrere pollen fra når der hives luft ind. Det er med andre ord et filter du skal vælge at placere ved udsuget, hvis du har allergikere i hjemmet.

Vælg et filter herover eller køb flere ad gangen, så du altid har mulighed for at lave en filterudskiftning på dit Genvex ECO 375 anlæg.