DF-Line AIR A2

Kompatible filtre til Danfoss AIR A2 ventilationsanlæg. Europæisk Danfoss Air A2 filter kvalitet og markedets bedste priser inkl. mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 295,00 kr.

Status

Status

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Filterlageret's DF-Line - Uoriginale filtre til Danfoss Air A2

Hos Filterlageret har vi nye kompatible filtre til Danfoss Air A2 ventilationsanlæg.
Vi har samlet et stort udvalg af uoriginale filtre, som passer til de mest anvendte ventilationsanlæg fra nogle af markedets førende producenter.
Når du handler filtre fra Filterlageret, så får du også disse fordele:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • Kompatible G4 og F7 Danfoss Air A2 filtre
  • Billige uoriginale Danfoss Air A2 filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Vi vil gerne være din foretrukne leverandør af filtre, når du skal skifte filtre i Danfoss Air A2 ventilationsanlægget.
Vi har valgt at markere kvaliteten af vores filtrer, ved at vise at vores filtre er produceret på kvalitetsfabrikker i EU, med dette mærke:

Som i alle andre ventilationsanlæg spiller filtrene en rolle i forhold til dit Air A2 anlægs ydeevner, og det anbefales, at du løbende udskifter filtrene. Filtrene på dit anlæg sørger for at luften filtreres, før den kommer rundt i din ejendom, hvor du og din familie indånder den. Anlæggets ydeevne vil også blive påvirket på sigt, hvis man ikke løbende sørger for at udskifte filtrene.

Hos Filterlageret finder du kompatible Danfoss Air A2 filtre, så du kan løbende kan få filtre leveret, når behovet opstår. Vi anbefaler at du udskifter filteret på dit anlæg hver 6 til 9 måned. På denne måde vil dit anlæg altid fungere optimalt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig gerne med valg af kompatible Danfoss Air A2 filtre.
Har du ikke et Air A2 Danfoss ventilationsanlæg, så kan du finde andre Danfoss ventilationsfiltre her, for vi lagerfører filtrer til rigtig mange forskellige Danfoss anlæg.

Kompatible G4 og F7 filtre til Danfoss Air A2

Det er nemt at skille sig af med sine brugte filtre, når man har skiftet til nye.

De filtre, som du finder hos Filterlageret er nemlig fremstillet af genanvendelige materialer. Vi går nemlig op i klima. Både indeklimaet i boliger og klimaet generelt. 

Hvis du, eller andre medlemmer af din familie, døjer med høfeber eller allergi, kan I med fordel investerer i et kompatibelt F7 Pollenfilter til Danfoss Air A2, som er udviklet til at filtrerer pollen fra, så du og din familie kan nyde et sundt indeklima og et frirum fra de symptomer på pollenallergi, som kan være ganske hæmmende i hverdagen. Alle filtrer der er pollenfiltrer, er på vores side markeret med nedenstående mærke:

Få kompatible filtre til Danfoss Air A2 leveret til døren

Der er mange fordele ved at vælge Filterlageret som sin nye leverandør af filtre til ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaring på området og et indgående kendskab til industrien. Vi er selverklærede nørder, når det kommer til ventilationsanlæg, filtre og indeklima.

Vi deler gerne denne erfaring med vores kunder, når de kontakter os med spørgsmål til de løsninger, som vi tilbyder. Og vi hjælper også gerne dig, hvis du har spørgsmål eller andet, som du gerne vil vide.

Vi pakker og afsender ordrer dagligt, så bestil dit nye kompatible Danfoss Air A2 filter i dag, og bliv klar til udskiftning af filteret på et øjeblik.

Vi har god kontakt til de leverandører, som fremstiller de filtre, som vi forhandler i butikken. Derfor kan vi tilbyde attraktive priser på filtre til Danfoss Air A2.
Hos Filterlageret finder du kvalitets filtre til gode priser.

Man bør ikke støvsuge eller på andre måder forsøge at rense filteret til ens Danfoss Air A2 anlæg, da det vil have negativ betydning for funktionaliteten.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vores kompetente og venlige medarbejdere er altid klar på at besvare de spørgsmål, som du måtte have til filtre, ventilationsanlæg og vedligeholdelsen eller udskiftningen af disse.