Danfoss AIR A2 Filter

Danfoss air A2 filter er et G4 filter der passer til Danfoss Air A2 ventilationsanlæg. Køb det hos os til markedets bedste priser og få mængderabat!

 

Aktive filtre

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 85,00 kr. - 175,00 kr.

Status

Status

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Her finder du dit nye Danfoss Air A2 filter

Hos Filterlageret har vi helt sikkert det filter til ventilationsanlæg, som du står og mangler. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af filtre, som passer til de mest anvendte ventilationsanlæg fra nogle af markedets førende producenter af disse anlæg. Når du handler filtre fra Filterlageret, så får du også disse fordele:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 Danfoss Air A2 filtre til ventilationsanlægget
  • Billige Danfoss Air A2 filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Vi vil også gerne være din foretrukne leverandør af filtre, hvis du er den heldige ejer af et Danfoss Air A2 ventilationsanlæg. Med Danfoss er man garanteret god kvalitet og holdbarhed, og producenten har igennem årene opnået en markedsledende position på markedet for ventilationsanlæg.

Et ventilationsanlæg fungerer dog kun så godt, som des komponenter tillader, og det kræver en smule vedligehold, hvis man vil være sikker på at ens Danfoss Air A2 anlæg altid fungerer efter hensigten.

Som i alle andre ventilationsanlæg spiller filtrene en rolle i forhold til dit Air A2 anlægs ydeevner, og det anbefales, at du løbende udskifter filtrene. Filtrene på dit anlæg sørger for at luften filtreres, før den kommer rundt i din ejendom, hvor du og din familie indånder den. Anlæggets ydeevne vil også blive påvirket på sigt, hvis man ikke løbende sørger for at udskifte filtrene.

Heldigvis har det aldrig været nemmere altid at have nye filtre ved hånden, når det er tid til en udskiftning. Hos Filterlageret finder du Danfoss Air A2 filter enkeltvis, så du kan løbende kan få filtre leveret, når behovet opstår. Ønsker du den nemme løsning, hvor du altid er sikker på at få filtrene rettidig leveret, kan du tegne et abonnement. Så får du Danfoss Air A2 filter leveret til hoveddøren i et interval, som du selv vælger.

Vi anbefaler at du udskifter filteret på dit anlæg hver 6 til 9 måned. På denne måde vil dit anlæg altid fungere optimalt. Vores abonnementspriser er så lave, at du ikke behøver at spare på filtrene. Så er rammen sat for et sundt indeklima. Hver dag.

Vi har stor viden om ventilationsanlæg og filtre, og kan derfor guide dig, når du skal vælge intervallet for levering af nye filtre. Kontakt os i dag, så vi kan have en uforpligtende snak om din anvendelse af dit klimaanlæg. Så danner vi os et overblik over dit behov for udskiftning af filtre, som kan hjælpe dig til at vælge.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig med valg af Danfoss Air A2 filter.

G4 og F7 filtre til Danfoss Air A2

Når du er på udkig efter nye filtre til dit ventilationsanlæg fra Danfoss, bør du gøre dig nogle tanker omkring dit behov for filtrering.

Vi forhandler standardudgaven af Danfoss Air A2 filter. Her er tale om et G4 filter, som hjælper med at sikre et sundt indeklima i din bolig. Filteret er bygget op omkring en fast ramme, der holder på den grove del af filteret, som har til opgave at filtrere de største partikler fra. Grovfilteret er plisseret, hvilket medfører et mere kompakt og pladsbesparende filter.

Det er nemt at skille sig af med sine brugte filtre, når man har skiftet til nye.

De filtre, som du finder hos Filterlageret er nemlig fremstillet af genanvendelige materialer. Vi går nemlig op i klima. Både indeklimaet i boliger og virksomheder og klimaet generelt. Derfor får du en løsning, der kan genanvendes.

Hvis du, eller andre medlemmer af din familie, døjer med høfeber eller allergi, kan I med fordel investerer i et fint Danfoss Air A2 filter, som er udviklet til at filtrerer pollen fra, så du og din familie kan nyde et sundt indeklima og et frirum fra de symptomer på pollenallergi, som kan være ganske hæmmende i hverdagen.

Du kan tegne abonnement på begge filtertyper. På denne måde slipper du for de situationer, hvor en travl hverdag medfører, at man glemmer at bestille nye filtre. På sigt kan dette gå ud over ydeevnen på dit Danfoss Air A2 ventilationsanlæg.

Få filter til Danfoss Air A2 leveret til døren

Der er mange fordele ved at vælge Filterlageret som sin nye leverandør af filtre til ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaring på området og et indgående kendskab til industrien. Vi er selverklærede nørder, når det kommer til ventilationsanlæg, filtre og indeklima.

Vi deler gerne denne erfaring med vores kunder, når de kontakter os med spørgsmål til de løsninger, som vi tilbyder. Og vi hjælper også gerne dig, hvis du har spørgsmål eller andet, som du gerne vil vide.

Vi pakker og afsender ordrer dagligt, så bestil dit nye Danfoss Air A2 filter i dag, og bliv klar til udskiftning af filteret på et øjeblik.

Vi har god kontakt til de leverandører, som fremstiller de filtre, som vi forhandler i butikken. Derfor kan vi tilbyde attraktive priser på Danfoss Air A2 filter eller det filter, som passer til dit ventilationsanlæg. Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, og gos Filterlageret finder du kvalitetsfiltre til gode priser.

Vores priser er så lave, at du ikke behøver at spare på filtrene, hvilket på sigt vil betyde en forringelse af dit ventilationsanlægs ydeevne. Det gælder både for de filtre, som du bestiller enkeltvis og de filtre, som du tegner abonnement på.

Man bør ikke støvsuge eller på andre måder forsøge at rense filteret til ens Danfoss Air A2 anlæg, da det vil have negativ betydning for funktionaliteten.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vores kompetente og venlige medarbejdere er altid klar på at besvare de spørgsmål, som du måtte have til filtre, ventilationsanlæg og vedligeholdelsen eller udskiftningen af disse.