KomfoVent

Alle vores kompatible KomfoVent filtre er kvalitets stemplet og produceret efter gældende standarder. Udskift dit Komfovent filter med vores KV-Line filter serie.

 

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Filterlageret's KV-Line filtre - Uoriginale KomfoVent filtre

Konfovent er en koncern fra Litauen bestående af 12 forskellige virksomheder, der opererer både i Litauen og andre europæiske lande. Virksomheden udvikler effektive ventilationssystemer og luftbehandlingsaggregater. Du er sikkert en person, der gerne vil sørge for, at din bolig har et godt indeklima. Derfor har du valgt at investere i et af KonfoVents produkter. Men måske kan du allerede mærke, at dit ventilationsanlæg trænger til et kompatibelt KomfoVent filter. Et KomfoVent filter spiller en meget afgørende rolle i dit anlæg. Derfor er det enorm vigtigt, at man skifter sit KomfoVent filter med jævne mellemrum. Her på siden kan du bestille et kompatibelt filter til dit KonfoVent Domekt R 200 V ventilationsanlæg.

Som bekendt er det filtret, der sørger for, at alle de partikler, der hænger i luften bliver fanget. Derfor må man nok sige, at filtret er ventilationssystemets hjerte. Selvfølgelig er det vigtigt, at du sætter dig ind i anvisningerne fra producenten. På den måde kan du være sikker på, hvor ofte du skal skifte anlæggets filter ud. Men nogle gange skal man også være opmærksom på forskellige tegn, der måske viser, at det er på tide, at man erstatter filtret med et nyt. Da der ikke to familier, der er ens, så kan der være forskel på, hvor ofte man laver mad i hjemmet. Det har stor betydning for, hvor meget vedligehold ens ventilationsanlæg har brug for. Derfor giver det god mening, at man både følger producentens anvisninger og holder øje med anlægget.

Hvorfor vælge KomfoVent?

Da du skulle vælge et ventilationssystem i sin tid, havde du sikkert mange grunde til at vælge et KonfoVents ventilationssystemer. En af grundene var sikkert dit ønske om at opnå et bedre indeklima. Man kan ikke understrege for meget, hvor vigtigt det er, at boligen har et godt indeklima. Indeklima er den nødvendige kombination, der skal være mellem frisk luft og en behagelig temperatur. Nogle gange er det sådan, at man først lægger mærke til sit indeklima, når der er tegn på, at det er dårligt. Der kan være forskellige tegn på, at indeklimaet trænger til din opmærksomhed.

Nogle af de advarende tegn, der viser, at indeklimaet ikke er særlig godt, er fx forekomsten af fugt og skimmelsvamp i boligen. Som du nok ved, kan et højt fugtniveau i din bolig være med til at nedbryde boligens materialer og konstruktion. Det er noget, der kan forringe boligens værdi. Det kan også føre til, at man skal bruge mange ressourcer på at afhjælpe problemet. Hvis luftfugtigheden får lov at stige over 70 %, kan det give grobund for skimmel, støvmider, svampe og bakterier. Det har du dog forebygget ved at vælge et KonfoVent ventilationsanlæg. På den måde har du opnået en god balance mellem frisk luft og temperatur. Hvis du nu mangler et KomfoVent filter, så er det bare et spørgsmål om at bestille det her på siden. Det vil give dig mulighed for at bevare boligens gode indeklima.