Dantherm Filter

Dantherm filter - Køb filtre enkeltvis eller på abonnement hos os. Har du et Dantherm ventilationsanlæg, skal du have fat i de rette filtre » Køb her!

 

Der er 24 varer.

Viser 1-12 af 24 element(er)

Aktive filtre

Dantherm filter - Køb Dantherm filtre enkeltvis eller på abonnement

Har du et Dantherm ventilationsanlæg, skal du have fat i de rette Dantherm filtre. Dem finder du nemt hos os. Du kan vælge mellem både Pollen filtre og Standard Grov filtre, og du kan også få en smart abonnementsløsning, så du ikke glemmer at købe nye filtre! Læs mere om Dantherm filtre her.

Når du handler dine ventilationsfiltre hos Filterlagert, vil du altid få glæde af:

  • Gratis fragt ved køb for min. 500 kr. - ellers bare 39 kr. i forsendelse
  • G4 og F7 Dantherm filtre til ventilationsanlægget
  • Billige Dantherm filtre - altid ISO 16890 certificeret
  • Mængderabat ved køb af flere filtre ad gangen

Alle vores filtre er produceret i EU hos en producent der sørger for at filtrerne overholder den gængse ISO-standard indenfor ventilationsfiltre. Det er en standard der bliver opdateret minimum hvert femte år for at være ajour med den teknologiske udvikling der er sket i mellemtiden, sådan at du som forbruger bliver sikret et bedre produkt. Derfor vil du også se vores Dantherm filtre er markeret med dette mærke:

Et Dantherm filter er et filter, der passer til dit Dantherm ventilationsanlæg. Mange kommer til at forveksle Dantherm filtre med Genvex filtre, men der er tale om to forskellige fabrikanter af ventilationsanlæg. Det er vigtigt, at du finder et filter, der passer til anlægget, modellen og dimensionerne. Derudover skal du beslutte, om filteret skal være fint eller groft, og om du vil købe filtrene enkeltvis eller abonnere. Hvis du er i tvivl, kan du blive meget klogere på denne side.

Filterskift på Dantherm ventilationsanlæg

Langt henad ad vejen gør et ventilationsanlæg arbejdet selv, men filteret er helt essentielt for at anlægget opnår den ønskede effekt og derfor skal det skiftes med jævne mellemrum. Her kan du blive klogere på et Dantherm filterskift.

Du skal som udgangspunkt skifte et ventilationsfilter til et Dantherm anlæg hver 3.-6. måned for at det fortsat renser luften ligeså effektivt. Det er blandt andet derfor at vi tilbyder filter levering på abonnement, så du ikke behøver at tænke på købe et nyt Dantherm filter når du skal have skiftet det gamle - det bliver bare leveret til døren som en reminder.

G4 og pollenfilter til Dantherm modeller

Vi fører både standard grovfiltre, også kendt som G4, til Dantherm ventilationsanlæg - men også pollenfilter til Dantherm der tilgodeser allergikere i foråret og sommeren.

Bestil dit Dantherm filter hos os

Hvis du søger et Dantherm filter, er det nok, fordi du er en glad ejer af et af Dantherms mange fremragende produkter. Som bekendt er Dantherm en førende leverandør af produkter og løsninger til indeklima. Virksomheden har eksisteret i årtier og bliver ved med at udvikle energieffektive produkter, der anvendes til opvarmning, køling, affugtning og ventilation. Derfor er det ikke overraskende, at du har valgt et deres produkter. Men nu mangler du et Dantherm filter. Her på siden kan du finde vores store udvalg af filtre Dantherm.

Dantherm filtre

Som du ved, spiller filtret en meget vigtig rolle i dit ventilationsanlæg. Hvis anlægget skal kunne fungere upåklageligt, så er det nødvendigt, at man med jævne mellemrum skifter filtret ud. Du er sikkert en person, der altid er opmærksom på at få udskiftet anlæggets filter. Men det hænder nogle gange, at man alligevel glemmer det. Derfor er det enorm vigtigt, at man følger producentens anvisninger. På den måde kan man være sikker på, at anlægget kører, som det skal. Det er noget, der har stor betydning for boligens indeklima.

Et godt filter til Dantherm

Alle vores filtre lever op til de højeste standarder for kvalitet. Så hvis du nu står og mangler et filter Dantherm, er du velkommen til at læse mere om vores produkter. Inden du bestiller dit filter hos os, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilket anlæg du har. På den måde undgår du et fejlkøb. Derudover kan det være en god idé, at du også kigger på anlæggets model og dimensioner. Det vil sikre, at du bestiller det rette filter til dit ventilationsanlæg. Da vores filtre er blevet udviklet til Dantherm produkter, kan du regne med, at de vil passe perfekt.

Diverse filtre til Dantherm

Med et Dantherm filter er du garanteret et produkt, der byder på høj kvalitet og holdbarhed. Da vi har diverse filtre på lager, er vi ret sikre på, at du vil kunne finde et filter, der lever op til dine forventninger. Du skal bare blive enig med dig selv om, hvorvidt du skal have et filter, der hører til kategorien Standard Grov eller Pollen. Det grove filter er et standardiseret filter, mens Pollen er et finere filter, der som navnet antyder også filtrerer pollen. Det kan have stor betydning, hvis der er nogle familiemedlemmer, der er allergiske over for pollen, især i foråret eller om sommeren.

Mangler du et Genvex Filter, så finder du dem også her på siden.