Nilan Filter

Nilan filter til ventilationsanlæg - vi tilbyder både standardfiltre og pollenfiltre - Du kan også få abonnement, så filtrene kommer lige til døren.

 

Der er 13 varer.

Viser 1-12 af 13 element(er)

Aktive filtre

Nilan filter til Nilan ventilationsanlæg

Har du et ventilationsanlæg af det populære mærke, Nilan? Så skal du have fat et Nilan filter, som passer til! Dem kan du få fingrene i hos os, og vi tilbyder både standardfiltre og pollenfiltre. Du kan også få abonnement, så filtrene kommer lige til døren. Bliv klogere her!

Et Nilan filter er et sikkert filter, hvor kvalitet og funktion er i orden. Brandet har mere end 45 års erfaring i bagagen, og de har fokus på et sundt indeklima og bæredygtighed. De er repræsenteret i stort set hele Europa, og de bryder fortsat igennem på det internationale marked.
Mange forveksler et ventilationsanlæg med et Genvex anlæg, men Genvex er bare et mærke, præcis som Nilan, så leder du efter et Genvex Filter, så vil det ikke passe i det Nilan anlæg. De har deres egne special mål på filtre.

Her finder du dit nye nilan filter

Hos Filterlageret er vi specialister i filtre. Vi sørger for at dit ventilationsanlæg fungerer, som det skal, og dette kræver jævnlig udskiftning af anlæggets filtre. Og de nye filtre, kan du få fingrene i hos os, hvor vi forhandler et stort og varieret udvalg af filtre Nilan. Både standardløsningen og pollenfiltre. Du kan både bestille Nilan filter enkeltvis, når du mangler, eller tegne et abonnement, så du får filtrene leveret til hoveddøren, når det er tid til en udskiftning. På denne måde sikrer du, at dit ventilationsanlæg fra Nilan altid fungerer effektivt, og du slipper for situationer, hvor du skal undvære dit ventilationsanlæg grundet manglende filtre.

Stort udvalg af nilan filtre

Hos Filterlageret finder du helt sikkert det Nilan filter, som du står og mangler. Udvalget er nemlig stort, og vi forhandler filtre til en lang række af Nilans modeller. Nilan har mere end 45 års erfaring på markedet for ventilation, og er et sikkert valg, når du vil sikre et sundt indeklima i hjemmet, og samtidig går op i bæredygtige løsninger.

Hvilket filter Nilan bør man vælge?

Som udgangspunkt er det vigtigt, at du vælger et filter, som passer til netop dit ventilationsanlæg. Du finder informationer om modellen på anlægget, og på vores side fremgår modellen af de enkelte filtre.

Du kan vælge mellem de grove standardfiltre eller et finere filter. Med et pollenfilter får du en decideres opgradering af dit filter, som sørger for filtrering af flere partikler end det grove standardfilter. Dette er specielt effektivt for dig, som døjer med pollenallergi og høfeber, hvilket efterhånden er blevet en folkesygdom i Danmark. Her kan du virkelig gøre noget for indeklimaet i dit hjem eller på din arbejdsplads, som effektivt vil hæve livskvaliteten for de personer, som døjer med allergi. Pollenallergi skaber store gener for en lang række personer, og disse gener kan man reducere kraftigt, når man skifter til et finere filter.

Vi har helt sikkert et filter til Nilan, som opfylder dit behov

Hvis du ikke finder et Nilan filter på vores hjemmeside, som lever op til dine forventninger og behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi har et godt samarbejde med de forskellige leverandører af filtre, så der er rig mulighed for, at vi kan skaffe det filter, som du efterspørger.

Vi har stor viden om ventilationsanlæg og de filtre, der hører til disse anlæg, og vi deler med glæde ud af denne viden, når du er på udkig efter det helt rigtige filter.
Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

Få filtre til Nilan leveret til døren

Du kan enten bestille Nilan filter enkeltvis eller tegne et abonnement, så du får nye filtre leveret, når det er tid til udskiftning. På denne måde er du sikker på, at dit ventilationsanlæg altid fungerer upåklageligt, og du slipper for udskiftninger eller reparationer, som ofte skyldes manglende vedligeholdelse af dit anlæg.

Vi tilbyder filtre til konkurrencedygtige priser, og vi pakker ordre dagligt, så du kan udskifte dine filtre hurtigst muligt.

Sådan finder du ud af, om du skal have et Nilan filter

Er du i tvivl, om det er Nilan filtre, som skal i dit ventilationsanlæg? Så kig på selve anlægget. Her skulle du gerne kunne finde enten brand-navnet eller logoet. Fremgår det, at producenten af anlægget er Nilan, så er det disse filtre, du skal have.

På anlægget finder du også information om, hvilken model anlægget er. Det er alt sammen vigtig information, når du skal finde ud af, hvad for et Nilan filter, der passer til anlægget. Hernæst skal du afgøre, om du vil have et groft standardfilter eller et finere pollenfilter. Det hjælper vi dig med nedenfor.

Skal jeg vælge et fint eller groft filter til Nilan?

Det er sådan set op til dig, om du er interesseret i fine eller grove Nilan filtre – du kan nemlig få begge filtertyper til dit anlæg. I korte træk handler forskellen om, hvor mange skadelige partikler filtrene sorterer fra, og hvor rent dit indeklima bliver. Hos Filterlageret tilbyder vi to forskellige kategorier, nemlig:

1.       Nilan filter i kategorien “Standard Grov”.

2.       Nilan filter i kategorien “Pollen”.

1. Nilan filter i kategorien “Standard Grov”

Denne type filter er en standardiseret model. Som regel vil det være en sådan type filter, der følger med, når du køber dit ventilationsanlæg. Du kan imidlertid sagtens udskifte det til et finere filter. Det grove filter har til formål at filtrere det værste støv og snavs fra, før luften kommer ind i hjemmet eller på arbejdspladsen, og det holder anlægget fri for skidt.

2. Nilan filter i kategorien “Pollen”

Med et finere pollenfilter får du en decideret opgradering af indeklimaet, som du ikke får med et standardfilter. Her bliver flere partikler sorteret fra, og det kan være gavnligt for allergikere. Pollen bliver således filtreret bort ved hjælp af anlægget, så hvis du døjer med denne type allergi, er et sådant Nilan filter et must.

Husk at skifte Nilan filtre jævnligt

Filtre holder bestemt ikke evigt, og det er ligegyldigt, hvilket mærke der er tale om. Dine Nilan filtre vil med tiden blive blokeret med støv og snavs, så de ikke længere kan filtrere. Derfor er det vigtigt, at de bliver skiftet ind imellem.

Tommelfingerreglen hedder, at standardfiltre skal skiftes en gang i kvartalet, mens finere filtre skiftes hvert halve år. Det er en god idé at følge producentens vejledning, samt selv at tjekke filtrene ind imellem – eksempelvis hver tredje måned.

Det bliver nemmere med et abonnement!

Hos Filterlageret tilbyder vi et automatisk abonnement, der gør det langt nemmere for dig at huske at skifte filtrene. Du bestemmer nemlig selv med hvilke intervaller, pakkerne skal ankomme, og så kommer dine Nilan filtre ellers lige til døren. På den måde glemmer du hverken at bestille eller skifte dem.

Hvis du er i tvivl, om et abonnement er noget for dig, kan det måske berolige dig at vide, at vi har fuld tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan annullere abonnementet eller returnere filtrene helt uden omkostninger. Vi er nemlig kun tilfredse, hvis du er tilfreds.

Er der opstået spørgsmål i forbindelse med Nilan filtre, andre filtre eller ventilationsanlæg? Du kan altid kontakte os, og vi ser frem til at høre fra dig!